..on mahottoman tylsä. Pitäs vaihtaa se joskus mutku aina unohan. Yritän nyt saaha sen vaihettuu joskus lähiaikoina.

Muttajuu. Tänään en voi valvoa pitkään koska huomenna koulua ,_, Yääh. Noo saadaan me sitten se yks maanantai vapaaksi, ettei tarvi kesken lomaa mennä kouluun haahuileen. Kaikki muut varmaankin löhöilee kotona ja me mennään jeehaw lenkkeilemää tai jtn. Nojaa. Kyllä mä kestän. Kuntokin nousee samalla. (Tuli tänään liikuntatunnilla vedettyy semmonen 45 minsan juoksulenkki ettäjoo.)

Nytkun kaikki konit koulutettu, niin en sitten kisoja oo oikein vedelly. Tallitöitä oon osittain tehny päivittäin, ettei rahat lopu kesken. Lisäks rahamäärän pitäs vähä kertyäkki, että saisin ostettuu toisen (XD) mustan huovan, ja Sinille hevosenkenkulit. Saapa nähä kuinka kauan tuossa keräämisessä mennee.

Ja tänää justiinsa vetäsin fortin champin pitkästä aikaa, ja olin eka yllättävästi. En oo nimittäin voittanu siellä juurikaan vuoteen, jos totta puhutaan o_O. Ny vast tajusin miten siitä yhestä heinäruohojuurikohasta mennään. Hiano saavutus. Jaah yritän vielä päästä valen champpiin (23.00) jos iskä ei tule häätämään koneelta.

Tottoroi, pari kuvvaa teille.

blog1-normal.jpgblog%208-normal.jpgblog%202-normal.jpg

Ööh kaivan persettäni. (Kaiva kaiva persettäsi kaiva, kaiva kaiva, taaskin heti kaiva... Okejoo)

Moidelo.