Keväällä näitä lomia on aikas palajo... Ja on loma jälleen 8) Eilen tosiaan oli sirkusesitys joka meni aika perseelleen multa osin. No ei se ny niin, mutta vedin vikan tempun jonnekki hevon kuusee (esitin siis diabolol) ja sen piti olla hianoin temppu 8c. Kyllä persetti hieman.

Koulussa oli seiskaluokilla buffettivuoro, ja meki piettiin. Saatiin tosi hyvin myytyä, karkkipussit, donitsit ja sipsit meni heti. Toisella luokalla ei semmosia ollu 8). En saanu YHTÄKÄÄN karkkipussia vaikka ite pussitin niitä D8, niitä oli vaan 150 ja mulle ei riittäny, ois tosiaan pitäny tehä enemmä... Pöh. Rahaa tuli ku saavist kaatamalla, noei ihan. 600 euroa saatiin kasaan.

Ahehoo alko ny naurattaa taas XD Unohin nimittäi ihan kokonaan käydä syömässä koulussa XD Siellä oli kuulemma munkkeja 8c. Me oltiin nimittäi myymäs, ja vaikka se vuoro loppu just ruoka-aikaan, niin meil meni se aika kaverin kans ettie tarjottimie omistajia XD Sit yhtäkkii tyypit vaa sanoo et saa lähteä kotiin ja niin miäki lähin, suunnilleen kaikki pojat lähti kuiteski ilman open lupaa eehe, en tiä saiko sit oikeesti lähteä. Että oli sitten nälkä ku mentiin vanhempien kanssa syömään :'D.

blog%201-normal.jpg

Kävin munavarkaissa...

blog%202-normal.jpg

Tännee on tullu jotain uuttaa

blog%203-normal.jpg

Nää lasit XD

blog%204-normal.jpgblog%205-normal.jpg

Ömh mites se ny tollee

blog%206-normal.jpg

Rattastelin sitte pitkästä aikaa taas Wolffiella.

Huomenna... On torstai. Pöh ei vieläkään discoa saatikka lauantaita. Moido.