Unohin kertoa siitä viimeksi muttajoo. Elisiis alko tehä mieli jälleen uutta konia. Eka kävin valessa kattomassa sitä mustaa, nimittäin oon miettiny sen ostamista aika pitkään. Sit kävin harvestissa ja menin forttiin. Päätin sitte ostaa sen fortin harmaan konin. Mietin sen nimeä varmaan kaks tuntia, ja siitä tuli Silverflower, tamma, jolla ei oo vielä lempinimeä. Sellanen pitäs vielä kekkasta. Jah onneks mulla on vielä 1300 sc ja vähän päälle. Ny säästelen niitä sitten ja odotan uusia hevosia.

Eilen nora kuvas sso-sarjaa johon mäki menin sitte mukaan. Kyllä siinä monta tuntia sitten vierähtikin. Ja aina sillon ku nora oli brbllä niitten videoittensa kanssa nii pyörittiin ja tehtiin vähä kaikkee.

Niistä uusista hevosista en hirveesti pitäny. Taino olihan ne ny ihan okoita. Valkonen näytti musta vähän oudolta. o_o Ja horse market tehut ny oli taas niitä normeja... Toisaalta olihan niissä jotain uuttakin. Sai niistä ainakin ihan mukavan paidan. Ja ny muute tajusin UNOHIN KATTOO NE KAUPAT D8. XDD Nomeen tänää kattoo ne.

Lähetään tänään muutes sukujuhliin ja ollaan siellä viikonloppu. En oo tavannu niistä ketään jotka sinne tulee että joo-oh. Sen tiedän, että varmaan aika monella on se yks sukunimi, mut minulla ei oo sitä. Jännittää vähä :'D.

Tässä kuvia joiltain kohilta videoimista, ja pari kuvaa Silverflowerista.

blog%201-normal.jpgblog%202-normal.jpg

Jullun stalkkaus oy.

blog%203-normal.jpgblog%204-normal.jpgblog%2023-normal.jpgblog%205-normal.jpg

On se kyllä ihana 83

blog%206-normal.jpgblog%207-normal.jpgblog%208-normal.jpg

Heido, ja saa ehotella nimiä Silverflowerille.