Ei niin, ei. Käytiin siskon kanssa pitsalla ja öö mul on jano. Teitä kiinnosti.

Tajusin et samal ku danssailee voi vilkuttaa (olen aika välkky). Näytti aika järkevältä ku ukkeli heilu epä-realistisissa asennoissa ku laitto sen vilkuttaa XD.

Lena on jo melekeen 14 levunen c8 Oon ollu tosi ahkera kouluttaja. (Hehheh suurin piirtein, jos ei lasketa niitä kaikkia sataakahtakymmentä laiskuuspäivää...)

Mut mähän en sitten keksiny mitään mielenkiintosta- EIKU tehtiin köksässä marianne-jäädykettä joka on valmista vast ens perjantaina, se sekotus mariannerouheesta (rouhittiin ite mariannet eikä ostettu valmiita surkumariannerouhetta) ja kermavaahdosta oli niiiiiiiiin hyvää. En jaksa oottaa et saan maistaa sitä kun se on valmis c8.

JA vielä viimeisenä että, pääsin paintballiin 8D Piti ilmottautua ja sinne pääs vaan 48 hyyppää, oltiin siis menos koulun kaa, ja kaikki yläkoululaiset pysty mennä sinne. Oon koko elämäni unelmoinu pääsystä pelaamaan sitä ja nysse toteutu. Oli kyllä hirveet paineet kun en ollu varma pääsenks, ja pari kaveria oli jo päässy ku olivat ilmottaneet ittensä hieman aikasemmi. Se on ens tiistaina (jolloin meillä on sattumoisesti 8.00-16.00 koulua) YEA ja siinä menee myös kuviksen tunnit 8). Huuhaa ei tarvi kestää sitä sitä opea. Siitä tulee varmasti sairaan mahtavaa, pääsen ampumaan kavereitani ahteriin )8D Noei jos ollaan samalla puolella XDDD. Toivoisin kyl et pääsisin parhaitten kavereitteni kaa samaan joukkueesee.

Noooh pari kuvaa täsä on.

blog%204-normal.jpg

Juh joo XD

blog%206-normal.jpg

blog%207-normal.jpgblog%208-normal.jpgblog%209-normal.jpg

- Liukastuu banaaninkuoreen - Miten mul tuli heti ensimmäiseks tommonen mielee XDblog%2011-normal.jpg

Mäkihyppääjä.

Joo huomiseen, eiku tänäiseen eiku o_o nythän on jo lauantai (koska kirjottelen kahdestoista _jälkeen_). Mut miten se sit sanotaa? Myöhempään? Ei XD. Emmä tiedä 8c Nyt ei aivot raksuta. - Raks raks -