.. kun en jaksanu säätää stable teamin mokailujen takia. Toi uus ulkoasu on aika... Jännä. Outo. Mutkai siihen tottuu... Ehkä. Onneks ne sai ny kaiken toimimaan. En ois kyllä alkanu työpöydälle latailemaan staria, ois ollu miten nopeeta tahansa. Helpointa oli vaan että ootti niitten saavan kaikki kuntoon. Ajattelin jo että niillä menee kauemmin kun päivä, mut onneks näin. Oli kyllä aika monimutkaista tämä. Miten ne oikein sai sotkettua? Ei sillä että se ois mitenkään helppoa, tai ite osaisin paremmin, mut kaineny aika ammattilaisia on, ja on suunnitellu sen mitä ne tekee. Okeijoh kaikille virheitä sattuu. Ja saatiinha me 200 sc 8).

Fireissä jälleen. (Vai oonkos miä jo tuon sanonu?) Hayden kyseli että voiskos se ottaa kuvan, ja muokata sen. Nojooh kyllä mä suostuin, ja pääsin applegroveenki ilman sr, mietin vähän että pääsenköhän kun en ennen ollu testannu. Ja muuten, se mun valen champin yritys meni päin persettä, hehe. Jumituin heti melkeen ensimmäiseen esteeseen kun en päässy ohi siitä enkä mitenkää kierrettyy silleen et oisin voinu jatkaa.

Kohta on käyty jo jokasella sukulaisella. Oikeesti. Nyt lähetään mummolle torstaina, ja ollaan siellä yli viikko. En ota ny ketään hoitamaan koneja. (ONNEKS NE EI VOI KUOLLA) XD.

Ja ny sain mun windows napitki toimiih c8. Nimittäi rämppäsin mun kaikkii nappei ihan hulluna ja sitne yhtäkkii toimi. Mut silti en oo ottanu kuvia? o_o

NY-normal.jpg

Kattokaa ukon selkää XDD. Noi takajalat on jotenki jännästi o-o. Nojooh mutta hyviä öitä.