..käydä ssossa o__o. Sunnuntaina en mahtavasti käyny ollenkaan, enkä siitä syystä myöskään postannut. Illalla oisin käyny mut sit siskonkaa unohduttiin kattelemaan meille uusia kenkiä 8D. Haluisin käsinmaalatut converset x). Mut pitäs tilata huittisista :d. Noh se jää nähtäväksi saanko sitte ollenkaan semmosia ku on niiku: kengät (paljonko ne maksaa) + matkat (kuinka paljon maksetaan siitä et ne lähettää ne kengät tänne) + alvit ja tullit ja verot, en oo varma mitä tulee siitä veneellä rahtaamisesta ku en ole näihin asioihin oikein perehtynyt, mutta jotain tuommoista vielä kaiken kukkuralle. Onneks ne kengät ei alunperin maksa kovin paljoa...

Konit nyt keltaisella naamalla, champeissa ei tule välttämättä mene hyvin mutt yritetään ainakin. (Jos champin kohalle edes satun). Piano tuntikin alkaa kohta ja pitää soittaa läksyt vielä ennen sitä... Niin kaikki järkevät soittaa ennen sitä että tunnilla menee paremmin 8) XD. Maanantai on vähän liiankin rento päivä, kouluun melkeen nukahtaa sillon ::D eikä tule läksyä koska on vaan uskontoa, musiikkia ja puutöitä/kässää. Puutyöt alko viimeviikolla jollon en ollu koulus, MÄ INHOAN puutöitä sori ny kaikille sitä rakastaville x_x. Mä en vaan kestä sitä. Äääääh mun piti sanoa vielä jotain tärkeetä mut mää unohin.

- 5 mins later -

NONIIN ny muistuu 8D siis piti vaan sanoa että kun valitsin 8 ja 9 luokille niitä valinnaisia, niin pitkiks otin kässän ja köksänn ja sit lyhyiks otin ohjelmoinnin ja musiikin. Sit viel kuulin ku oltiin osa menossa palauttamaan niitä lappuja opolle kesken köksäntuntia koska köksänope käski meijän sillon viiä ne laput (ehkä se ei enää kestäny meitä XD). Se oli kyl vika päivä ku ne laput pysty palauttaa nii hyvä vaa et käski meijän heti viiä ne :P.  Niin siis sit kuulin monelt pojalt sillee et ne huuteli toisilleen ja kyseli mitä ne oli ottanu ja sit kuulin et moni sano et ohjelmointi. Sit olin sillee et wuu ehkä siitä tulee ryhmä 8D. Mä niin toivosin (toivon muuten tosi montaa asiaa ö_ö).  Kaveri viel sano et yks tyttö toiselt luokalt oli myäs valinnu ohjelmoinnin joten en oo sitten ehkä ainoa tyttö XD hyvä vaan. (Ja onneks tunnen sen nii en oo siel sillee vaa RANDOMM) oke toi meni jo vähän yli XDD mutjoo. Kirjotinpa ny tosi paljon, en olekkaan ennen kirjottanu näin paljo. Täs viel pari kuvaa tältä päivältä. Ny ku kirjotin enemmä nii saatte vähän vähemmä kuvia.

blog%201-normal.jpg

Keltanaamaörkit

blog%202-normal.jpg

Moonan kaula menee oudosti ku sitä harjaa XD

blog%203-normal.jpg

Because i'm HAPPYY YY YY YY joo

blog%205-normal.jpg

Eiks autojen pitäs varoa

blog%207-normal.jpg

Hyi mikä savupilvi

blgo%208-normal.jpg

Kattokaa ton tyypin ilmettä tuol ohjaamos XDD mun ukko yrittää matkia sitä (because of kulmakarvat)

blog%209-normal.jpg

Nöön nöön, se kuikkii tuolta o_o XDD

Moidooh