Tosiaan, huomenna olisi päivitys. Toivottavasti sieltä tulis tehtäviä, pitkiä sellaisia. Tai sitten uusia tinkereitä. Luin jostain jonkun blogin kommentista (en kyllä enää muista mistä) että hänen (kommentin kirjoittajan) kaverin isä olisi star stable teamissa ja se oli sanonut että uusia värejä tinkeristä tulee lähiaikoina. En oo yhtään varma onko totta, mut vois olla. Kyllähän koneista on tullu uusia värejä myöhemmin.

Tää loma tulee olemaan melkoista reissailua, sillä me lähetään ens viikonloppuna mummolle, just sillon kun mun pitäs ostaa se life. Kyllä sen siellä pystyy ostamaan, mutta siellä on niin laginen kone että tokkopa sillä mitään voi starissa tehdä. Lisäks en oo varma ollaanko me siellä vaan viikonloppu vai enemmän. Mut ostan kyllä sit lifen jos ei jotain yllätys känteitä tule. Ja ehkä luultavasti ootan vielä siitä keskiviikkoon ennenkun ostan tinkerin, ELLEI uusia tinkereitä oo tullu siihen mennessä. Jos on niin ostan hetiku reissusta tulen. Ja niin, oon nimenkin jo päättäny. Siitä tuli Braverunner XD En keksiny mitään muuta, joten niin sen nimen kanssa saan sitten elää. Sitten pitäisi vielä miettiä onko se ori vai tamma, ja sen lempinimi. Saa ehdottaa.

Mossun clubi poistettu, ny luultavasti meen fireihi takasi muiden mukana. "Kiitos" vain sille joka tämän kaiken aiheutti. En haluu sanoo sen nimeä täällä. Luultavasti moni tietää, ja jos ei tiedä niin parempi niin. Ei sillä, etten fireihin haluaisi mennä. Muttakun se kusipää... Sori. Must tuntuu etten kirjota ny tähän enää mitään. Laitan kuvia.

blog%2023-normal.jpgblog22-normal.jpg

Piitkästä aikaa mistillä.

Oho ei mul ollukkaa enempää horse kuvia. Noh laitetaan sitte jotaki muuta

blogg-normal.jpg

Mä oon kyllä ihan koukussa näihi peleihi.. Ja miks ihmees katon TheRajaskelin videoit ku mul on kaikki Slyt? XD Oon outo. Köhöh mutjoo moigo.