Hitto painoin jotain ja kaikki tekstini hävis... Nojaa.

Perjantai-yönä katottii siskon kaa molemmat semifinaalit, jotenka en stariin päässy/jaksanu enää mennä. Viime yönä katottiin sitte finaali, jonka takia en taaskaan starissa käyny illemmalla. Discoilut... :c XD. Suomihan menesty hyvin, ei oo näi hyvin menny Lordin jälkee. Ja Itävaltahan voitti, vaikka sehän ny ei mikään yllätys ollu. En tykänny yhtää siitä Hollannin biisistä, tosi tylsä ja laulo vastakkain ja katto vaan toisiaa. Mut silti pääs tokaks?? Nojaa kaikilla mielipiteensä mutta silti...

Sen verran että, haluaisko joku kirjotella clubin blogiin? Siis clubilainen XD. Koskaa ittellä ei inspistä oo ollu hetkeen sinne mitään laittaa, ja ois kiva nähä muitaki sielä c8.

Starissa ponin oston jälkeen innostuin ostamaa uuden tukanki, ja housut. Halusin lyhyet samanlaiset ku edellisetki, ja päädyin blondeihi. (Ei siis ihan niihi valkosii). Enimmäkseen ostin uuden sen takia, koska edellinen ei oikeen sopinu kaikkiin väreihi, ku halusin ostaa punasta ynnä muuta. Turkoosi+punane, yh. Ne housut sit oli jarlasta semmoset mustat öö, no on mulla kuva niistä.

blog%203-normal.jpg

Nää on vähä vanhempia kuvia, tukasta näkee mitkä kaikke hehe.

blog%205-normal.jpgblog%208-normal.jpg

Justnäi Lena.

BLOG8-normal.jpg

Aahhahhaa kaveri oli meillä, ja kirjotti noi mun huomaamatta XDDD ja viel globalii.

T%C3%84M%C3%84%C3%84%C3%84%C3%84%C3%84%C

Eli noi housut, ja tukkahan näkyy myös tuossa.

Ja ny tähän miä lopetanki, moido, jaksakaa vielä viimeiset kokeenne ennen kesälommaa.

Ja mistähän toiki tuli, vaikka asiallinen asia olikin.